Summer Arco Urban / Nicolle Pânzaru ” Iubesc să vorbesc despre oameni, să le cunosc istoriile de viață, să îi descoper”

Protagonista noii colecții de vară 2020 – ARCO URBAN a devenit tânăra jurnalistă pasionată de fashion, beauty și fotografie – Nicolle Pânzaru.  


Te-am descoperit acum un an, fiind o personalitate activă în domeniul jurnalismului. De unde a apărut dorința de a studia anume acest domeniu?

Am decis ferm la sfârșitul claselor gimnaziale că vreau să devin jurnalist. Spre deosebire de alți colegi, de altfel mai tăcuți, eu eram cea, care mereu prelua inițitiativa către comunicare. Plus la toate astea, am avut mereu talentul să obțin informație din partea oamenilor, chiar dacă aceștia nu aveau dorința să îmi o spună. Majoritatea prietenilor îmi spun : ,, Scoți din mine informație cu cârligul, iar eu inconștient îți o povestesc ”. Iubesc să vorbesc despre oameni, să le cunosc istoriile de viață, să îi descoper . În acest context idei, jurnalismul ar fi profesia care ne face să conștientizăm că toți noi suntem egali, dar totodată atât de diferiți și unici.

Cum este Nicolle, cea de zi cu zi?

Sunt încă un copil plin de viață, care iubește să fie în centrul atenției. Nicolle este o adevărată aventuristă, pe alocuri nebunatică – iar asta o și diferențiază de ceilalți. M-am învățat să nu mai fiu rușinoasă sau modestă. Trăiesc AICI și ACUM! Încerc să mă învăț a spune lucrurilor pe nume! Nu mă mai gândesc la : ,, ce v-a spune gura lumii ”, acțiunile mele sunt bazate pe spontanietate și DA, fac ceea ce îmi spune inima. Indiferent cât de ,,perfect” nu vei fi, oamenii v-or găsi lucruri, pentru care să te bârfească.  Viața de multe ori mi-a demonstrat că oamenii care doresc să îți fie alături – vor fi! Ei te vor accepta, și te vor iubi pentru ceea ce ești TU cu adevărat.

Un citat motivațional, la care te reântorci ori de câte ori ai nevoie

,,YOU WERE GIVEN THIS LIFE, BECAUSE YOU ARE STRONG ENOUGH TO LIVE IT. ”,, ACEASTĂ VIAȚĂ ȚI-A FOST OFERITĂ, PENTRU CĂ EȘTI DESTUL DE PUTERNIC CA SĂ O TRĂIEȘTI.”
 Acest citat mă descrie în totalmente și îmi reamintește de faptul că totul depinde de NOI înșine. M-am convins că trebuie să ne bazăm pe NOI atunci când vrem să ne îndeplinim anumite scopuri, ci nu pe altcineva. M-am convins că în cele mai grele situații de viață, conștientizezi de fapt, cât de PUTERNIC ești și cât de multe lucruri frumoase poți face. Așa și a fost! La un moment dat am înțeles că anumite situații s-au întâmplat, pentru a mă învăța să mă RESPECT și să mă iubesc mai mult. Dacă acestea nu ar fi avut să aibă loc, nu eram EU – ceea ce sunt astăzi! 

Care ar fi cea mai importantă reușită a ta? 

Una dintre cele mai importante reușite, este faptul că – prin prisma jurnalismului, am cunoscut oameni de ISTORIE, oameni frumoși, care dezvăluindu-și viața în detalii, au demonstrat că suntem o națiune puternică. Fiecare intervievat, își întipărește o amprentă în cariera mea jurnalistică. De parcă fiecare om trece prin tine atunci când are curajul să-și destăinuiască sufletul și toate secretele sale. Asta, este cel mai important. Este o onoare pentru mine, să cunosc oameni atipici ai societății, oameni diferiți –  dar atât de inteligenți și unici. Este o onoare pentru mine să cunosc oameni – care FAC ISTORIE.

Cât despre fashion, ce stil preferi? 

Recunosc, stilul meu variază între două extreme. Rămân fidelă la oversize atunci când este vorba despre munca pe teren și în oficiu. Totodată consider că un reporter trebuie să corespundă tematicii evenimentelor. Atunci când realizez reportaje de la petreceri fancy, unde se adună multă lume frumoasă, sunt nevoită să am și eu o aparență pe măsură. Garderoba mea nu are parte de o cromatică deosebită, ci mai mult – una banală, unde predomină negrul și culorile pastelate. Acum însă, odată cu lansarea noii colecții ,,ARCO URBAN”, marca ,,ARCOBADARA” – spun NU culorilor închise și optez pentru ROȘU PASIONAL. 

Care ar fi piesa vestimentară care ar reprezenta o femeie puternică?

Cea în care femeia se simte încrezut și confortabil. NU PREȚUL FACE HAINA! Ci maniera, ATITUDINEA cu care poartă femeia o piesă vestimentară sau alta. Este important să înțelegem asta, să ne debarasăm de tendințele modei, și să purtăm ceea, ce ne face să ne simțim cu adevărat frumoase nu doar pe exterior. Personal, îmi place să port sacourile tatei, a bunicului meu – care poate la prima vedere ar părea demodate, însă dacă știi cum să le asortezi, să le combini – atunci nimeni nu ar îndrăzni să îți spună că nu ai stil. 

Ce însemnă pentru tine Arcobadara?

Pe ambasadoarea Arcobadara, Keya, am cunoscut-o recent, la un eveniment monden unde realizam un reportaj despre cele mai autentice branduri 2019-2020. M-a surprins prin faptul că purta un sacou elegant cu elemente tradiționale moldovenești. Atunci am înțeles, că ea este îndrăgostită de o ,,altfel” de modă. Arcobadara – înseamnă pentru mine altfel. Mai unic, mai special și atât de familiar pentru Moldova și România. Dintre toate brandurile pe care le avem în industria modei din Moldova – acesta este unicul care reflectă tradițiile, obiceiurile noastre – a moldovenilor. Ce poate fi mai frumos decât asta? 

Un mesaj pentru femeile din zilele noastre

LOVE YOURSELF FIRST. Dacă nu veți face asta –  nimeni altul nu va face acest lucru pentru voi sau în locul vostru. Iubiți-vă, acceptați-vă așa cum sunteți. STABILIȚI SCOPURI, realizați visuri și tindeți spre autodezvoltare. 

INSPIRAȚI-VĂ DE LA CEI MAI BUNI. INVESTIȚI ÎN VOI, în cunoștiințele voastre – pentru a vă creea acel viitor la care visați atât de mult. 

COMITEȚI GREȘELI, iar apoi corectați-le, cunoaște-ți cât mai multă lume care ar putea să vă învețe, să vă sfătuiască, să vă călăuzească în ceea ce doriți să faceți. 

SPUNEȚI MULȚUMESC tuturor oamenilor, experiențelor, durerilor. 

NU AȘTEPTAȚI DE LA NIMENI NIMIC! Nimeni nu ne este dator cu nimic. Depuneți stăruință și afecțiune în tot ceea ce faceți, căci doar asta ar însemna faptul că faceți un lucru bun. 

FIȚI VOI ÎNȘIVĂ – nu încercați să copiați stilul, comportamentul altcuiva, scăpați de falsitate și ipocrizie. OAMENII CARE VĂ IUBESC, ȘI CARE O SĂ VĂ IUBEACĂ  ÎN CONTINUARE , vor face acest lucru pentru NATURALEȚEA și FRUMUSEȚEA voastră interioară. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *